t a l e s   t o   k e e p

Publicaties op maat

Iedere mens sprokkelt ervaringen en inzichten bij elkaar, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak. Verhalen van mensen vormen een onuitputtelijke bron van inspiratie, ontroering en verbinding. 

Wil je dergelijke verhalen delen met anderen of simpelweg bewaren in een publicatie voor je nageslacht? Heb je zelf een levensverhaal dat je in de wereld wil brengen? Zie je een geschiedenis in je omgeving die je wil verdiepen via uitgewerkte gesprekken op papier? Wij trekken er op uit om met veel zorg woord en beeld te verzamelen en in een bijzondere vorm te gieten. 

C o n c r e e t 

We bekijken samen de beste vorm. We zoeken de gasten op voor een gesprek en een fotosessie in hun eigen omgeving. Dat materiaal vormt de basis voor een of meerdere langere teksten. Samen met de foto’s wordt dat mooi vormgegeven in een publicatie, digitaal of in print. 

U i t v o e r i n g

Interviews en redactie door Eva De Groote
Eindredactie en fotografie door Eva Peeters
Vormgeving door Katrien Annys, www.jacquesbooks.be
Mail naar welcome@sidhe.be voor meer informatie en prijzen. 

 

G e r e a l i s e e r d e   p u b l i c a t i e s

Sporen van mystiek, 2019
Baanbrekers. Kwetsbaarheid als kracht in de zorg, 2019

 

s c r o l l   o m   t e   o n t d e k k e n

Sporen van mystiek

Deze minipublicatie treedt de donkere gangen van enkele kloosters binnen voor een dieptegesprek met drie familieleden die hun leven wijden aan God. Over roeping en bezieling, gedragen worden, de weg naar binnen en omgekeerd prediken. 
Drie wonderlijke gesprekken tussen Eva De Groote en Annemie, Mark en Frans met foto's van de trappistentuinen van Brecht, Koningshoeven en het dominicanenklooster van Brussel door Eva Peeters.

Dit boekje werd met de hand gemaakt. Het verscheen in september 2019 in beperkte oplage voor in familiale kring. Voor meer informatie of bij nieuwsgierigheid, mail naar evapeeters@sidhe.be.

Baanbrekers - kwetsbaarheid als kracht in de zorg

‘Baanbrekers’ is een langzaam boek waarin we via diepgravende gesprekken en analoge foto’s in het leven van negen bijzondere mensen duiken. Stuk voor stuk geven ze het beste van zichzelf in de zorg voor anderen, elk op hun unieke, vaak niet-conventionele manier. We leren wat hen drijft en waar ze elke dag opnieuw de moed vandaan halen om hun roeping te volgen en te blijven geloven in hun vaak innovatieve of alternatieve aanpak. Telkens met die onvermoeibare gedrevenheid, authenticiteit en veerkracht die hen kenmerkt. Een boek voor op je nachtkastje dat je mag raken, aan-raken, ontroeren en inspireren.

Voor deze publicatie ging Eva De Groote in gesprek met Francis Arickx, Bram ter Harmsel, Renaat Steurbaut, Lieve Claeren, Fonne, Randall Casaer, Edmée Steenken, Karin Ludwig en Philippe Verbessem. Tijdens de interviews verkende Eva Peeters de omgeving van de gesprekspartner in analoge beelden. Klik hier voor een selectie van foto's.

Dit boek werd gemaakt in opdracht van Innosens en verscheen in december 2019 in een oplage van 1000 exemplaren.
Verantwoordelijke uitgever: Katrien De Groote
ISBN 9789464000511 
Het boek kost 20 euro (excl. verzendingskosten). Wil je er graag eentje kopen, mail dan naar katrien@innosens.be.