G R O N D   
w o r k s h o p   

Ontdek de stille verhalen in je familie

3.12.2021

Iedere familie heeft zijn grote verhalen en zijn luide vertellers. Vaak zijn er ook andere verhalen te vinden, meer in de luwte, meer subtiel. Verhalen van mensen die zijn weggestopt in de plooien van het verleden, mensen die misschien niet zijn gehoord of gezien. De kleine verhalen naast de grote ingesleten anekdotes.
Schrijver Eva De Groote van collectief Sídhe neemt je mee op onderzoek in je eigen familiesysteem. Vertrekpunt is haar roman ‘Grond’ over een jonge geadopteerde vrouw die op zoek gaat naar haar biologische wortels. In de bijbehorende podcast ‘Nabij’ ging ze op onderzoek in haar eigen familiegeschiedenis en ontdekte dat overledenen soms nog roeren in de levens van vandaag.

W a t   k a n   j e   v e r w a c h t e n ?

In deze workshop verken je samen met ons je eigen wortels en verlangens. Je komt meer te weten over het proces achter de podcast en het boek. Via een eenvoudige oefening maak je kennis met opstellingswerk. In een zacht woelen geef je zuurstof aan je eigen grond. Je vertrekt terug naar huis met inspiratie over je voorouderlijn.

P r a k t i s c h :

3 december 2021, 17 tot 20u
Bibliotheek De Krook - Zaal Vos en Haass
Deelnamekost 15 euro
Info en inschrijvingen via evadegroote@sidhe.be