G R O N D   
w o r k s h o p   

Ontdek de stille verhalen in je familie

Iedere familie heeft zijn grote verhalen en zijn luide vertellers. Vaak zijn er ook andere verhalen te vinden, meer in de luwte, meer subtiel. Verhalen van mensen die zijn weggestopt in de plooien van het verleden, mensen die misschien niet zijn gehoord of gezien. De kleine verhalen naast de grote ingesleten anekdotes.
Schrijver Eva De Groote van collectief Sídhe neemt je mee op onderzoek in je eigen familiesysteem. Vertrekpunt is haar roman ‘Grond’ over een jonge geadopteerde vrouw die op zoek gaat naar haar biologische wortels. In de bijbehorende podcast ‘Nabij’ ging ze op onderzoek in haar eigen familiegeschiedenis en ontdekte dat overledenen soms nog roeren in de levens van vandaag.

W a t   k a n   j e   v e r w a c h t e n ?

In deze workshop verken je samen met ons je eigen wortels en verlangens. Je komt meer te weten over het proces achter de podcast en het boek. Via een eenvoudige oefening maak je kennis met opstellingswerk. In een zacht woelen geef je zuurstof aan je eigen grond. Je vertrekt terug naar huis met inspiratie over je voorouderlijn.

P r a k t i s c h :

De workshop duurt vier uur en kan je boeken op eender welke locatie in Vlaanderen en Brussel.
Prijs is te bespreken. Voor meer informatie: 
evadegroote@sidhe.be

"De workshop was een verrassende namiddag. Je weet niet waar je aan begint of waar je uitkomt, maar met zorg en kwetsbaarheid werden we op een organische manier door een familieopstelling gedragen. Wat ik kon ervaren, resoneerde met mijn ware kern."