b e y o n d    c a r e

Een retraite voor zorgers
23-25 mei 2019

'Beyond Care' biedt te midden van natuur en afzondering de tijd en de ruimte om met een andere blik naar de eigen praktijk te kijken. De praktijken van de deelnemers zijn erg uiteenlopend. Sommigen werken in de gezondheidszorg als zorgverlener, coach of genezer. Anderen zijn actief in de kunsten en brengen hun tijd creërend of onderzoekend door. Allen zijn ze op een of andere manier bezig met de kunst van het genezen. In de context van deze retraite maken al deze bijzondere zorgers een gezamenlijke reis in het domein van kunst, welzijn en rituelen.
De derde dag
 van de retraite sluit aan op de inspiratiedag 'Geneeskunst' op dezelfde locatie. Aansluitend kan je deelnemen aan het vuurritueel 'Uit handen geven' van Amen & Beyond.

Praktisch:

Data: van donderdag 23 t/m zaterdag 25 mei
Locatie: gastenverblijf en domein Menas in Maria-Aalter (Blekkervijverstraat 20, 9880 Aalter)
Bijdrage in de kosten: 
€175 (inclusief 2 overnachtingen, alle maaltijden en op dag drie toegang tot de inspiratiedag ‘Geneeskunst’)
T
aal: Engels en Nederlands
Tickets
Facebook
 

Programma:

Verwelkoming vanaf 9u. Het programma start om 10u en loopt door tot zaterdagochtend om dan aan te sluiten op de inspiratiedag Geneeskunst op dezelfde locatie. 's Avonds zijn deelnemers aan de retraite en de inspiratiedag van harte welkom om als 'ondersteuners' het vuurritueel 'Uit handen geven' mee te dragen.

Begeleiding door Eva De Groote, Kathleen Melis en Barbara Raes/ Beyond the Spoken
'Beyond care' maakt deel uit van het festival 'Amen & Beyond' in Kunstencentrum Vooruit.

Foto door Rasa Alksnyte